Umage lamper – dansk design

Umage viderefører den skandinaviske designtradisjonen med sine vakre lyskreasjoner. Dette oppnås ved å kombinere estetikk, enkelhet og funksjonalitet. Lampedesignene skapt av det unge danske selskapet er dypt forankret i bildet av København, som er et urbant landskap omgitt av rå natur. Konseptet til Umage handler om å alltid ta et ekstra skritt i arbeidet med å lage utmerkede produkter. Solide, naturlige materialer kombineres med bylivets sofistikerte ideer. Dette er de perfekte lampene for ethvert moderne hjem.

Høres dette ut som noe for deg, finner du her et stort utvalg av Umage lamper.

Historien bak Umage

Søren Ravn Christensen grunnla Umage etter at han oppdaget en av farens lamper i en bruktbutikk. Etter det var målet hans å skape like tidløse design. Det unge danske selskapet står for godt design, som har vært på moten lenge og som aldri går av moten. Innovasjoner fra Umage handler om produkter med helt nye dimensjoner. Målet er å skape en tilgjengelig merkevare med fleksible produkter som gjør at alle kan bli sin egen designer.

Innsats betyr å bruke ekstra tid og krefter på noe. Å gjøre en innsats og gjøre sitt beste. Å prøve noe og holde fast ved det og ikke velge veien til minste motstand. Alt dette ligger dårlige Umage-lamper, og målet er alltid å kunne gjøre det bedre. Man skal ikke nøye seg med middelmådighet eller standard. Innsats betyr å dedikere deg selv til det du gjør og alltid forbedre deg selv. Umage står for oppmerksomhet på detaljer og for å være åpen og ta risiko. Å fokusere på et mål og gjøre sitt beste for å nå det. Umage-lamper er derfor mer enn bare en lampe.

Utvalget av Umage-lamper

Umage-grunnlegger og designer Søren Ravn Christensen har arbeidet med Eos, Clava Dine med mer. Lampeserien Eos utgjør med sine gåsefjær et helt spesielt blikkfang. Pendellampen Clava Dine imponerer med sin elegant buede silhuett. Lampeserien Asteria imponerer med sine minimalistiske trekk, og lampeserien Aluvia med sin forseggjorte blomsterskjerm vil garantert være et blikkfang. Designeren Jacob Rudbeck er ansvarlig for den velkjente lampeserien Acorn fra Umage. Naturen sto modell for kreasjonen hans. For lampens form har hentet inspirasjon fra eikenøtten. Lampen har også et ekstra moderne uttrykk fordi lyskilden – ideelt sett filament – kan sees gjennom den gjennomsiktige glasskjermen.

Utvalget av Umage-lamper er derfor stort, og det er mange muligheter for å finne den perfekte belysningen til ditt moderne hjem.

Kjøp Umage-lamper til hjemmet ditt i dag

Hos Lampegiganten kan du kjøpe lamper fra det danske merket, Umage. Umage er et merke som fokuserer på å skape vakre og funksjonelle lamper som både kan bidra til god belysning og en fin innredning av hjemmet.

Lampegiganten har et stort utvalg av lamper fra Umage, slik at du kan finne akkurat den lampen som passer til dine behov og din personlige stil. Du kan velge mellom et stort utvalg av ulike designs, farger og størrelser, slik at du kan finne den perfekte lampen for nettopp ditt hjem.

Umage lamperne er laget av høy kvalitet materialer, slik at du kan være sikker på at de vil holde i mange år fremover. I tillegg er Umage lamperne også kjent for god belysning, slik at du kan få optimal belysning i hjemmet ditt.

Så hvis du leter etter nye lamper til hjemmet ditt, kan du med fordel sjekke utvalget av Umage lamper hos Lampegiganten. Du vil helt sikkert finne noe som passer til nettopp dine behov og din personlige stil.